Nis

Çeşitli yarışmalara ve etkinliklere katılan, örnek davranışlar sergileyen öğrencilerimizi Bilim Merkezi'ne getirdik. Gezimizde öğrencilerimize rehberlik eden Fen Bilimleri Öğretmenimiz Abdulkadir Güngör'e teşekkür ederiz.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okul veli işbirliğini artırmak, öğrencilerimiz için farklı bir etkinlik olması amacıyla Okul Aile Birliği Yönetim kurulumuzun teklifi ile bugün Okulumuzda ilk kermesimizi yaptık. Öğrencilerimiz çok eğlendiler ve çok uygun fiyata çeşitli yiyecekler yeme imkanı buldular.

Kermeste 100 TL ve üzeri alışveriş yapan öğrenciler arasından kura ile belirlenen 6/B sınıfından  öğrencimiz Serpil Sena Topkafa'ya bisiklet hediye edilmiştir.

Başta kermesimizi organize eden Müdür Yardımcımız Derya Yaylalı ve Sınıf Rehber Öğretmeni arkadaşlarımız olmak üzere Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerine, destek veren tüm velilerimize, kermeste aktif olarak görev alan velilerimize, personellerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğimizi artıracak nice etkinlikler yapmak dileğiyle herkese çok teşekkürler....

Nis

Komşumuzun öğrencilerimize ve personelimize sıcak sıcak lokma tatlısı ikramı. Rabbim kabul etsin. Geçmişlerinin ruhuna varsın.

Nis

Yoğun bir LGS maratonunda öğrencilerimizin birlik ve beraberliği adına bu etkinliği organize eden Sınıf Öğretmenimiz Raziye ÇINAR'a ve  bu güzel soframızın kurulmasında katkısı olan tüm velilerimize şükranlarımızı sunarız.Allah herkesin hayrını kabul etsin.

Nis

7-B sınıfı geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl yine  sınıf öğretmenleri Abdulkadir Güngör'ün organizasyonu ve hayırsever velilerimizin desteğiyle yapmıştır. Öğrencilerimizin birlik ve beraberliğini artırmak, paylaşmayı ve kaynaşmayı sağlamak adına yapılan bu etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Kitap okuma yarışmasında her sınıftan ilk 4'e giren öğrencilerimiz arasından kura ile belirlenen Celal hamarat isimli öğrencimize bisiklet hediye edilmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haftanın hadisini bilen öğrencimiz Nur el Hüda Hüseyin'dir öğrencimizi tebrik ederiz.

Haftanın En Temiz Sınıfı 7/A sınıfı olmuştur. 7/A Sınıfındaki öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haftanın Matematik sorularını bilen öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Kadrolu Beden Eğitimi Öğretmenimiz göreve başladıktan sonra bir çok spor dalında takımlarımız kuruldu ve çalışmalara başlandı. Futbol takımımız ilk maçına çıktı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Oğuz Kostak' a teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak, kelime dağarcıklarını artırmak, hızlı okuma ve okuduğunu anlama becerilerini artırmak ve bunun sonucunda hayata ve olaylara farklı açılardan bakabilmeleri, akademik başarılarının artması ve LGS de başarılı olabilmeleri için Okulumuzun bir geleneği olarak yapılan kitap okuma yarışmalarından 2. si sonuçlandı.

Her sınıf seviyesinden ilk dörde giren öğrencilerimizi Çatalhöyük Neolitik Kenti'ne geziye götürdük. Kitap okuma yarışmasını organize eden ve yürüten Türkçe Öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi geziye götüren Müdür Yardımcımız Derya Yaylalı'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Gezdiler, oyuncaklarla oynadılar ve piknik yaptılar. Başta Müdür Yardımcımız Derya Yaylalı olmak üzere emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Şbt

İzleme Değerlendirme Sınavlarında 1. olan öğrencilerimize madalyaları takıldı. Her sınıf seviyesindeki haftanın matematik sorularını bilen öğrencilerimizle haftanın Hadisini bilen öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Ock

Bütün öğrencilerimize karneleri hayırlı olsun. Öğrencilerimizin bundan sonraki dönemlerde de mevcut başarılarını bu döneme daha çok artıracaklarına canı gönülden inanıyoruz.

Ock

Okulumuzda son hafta yapılan Sosyal Etkinliklerden kareler. Etkinlikler ve fotoğraflar için Fen Bilimleri Öğretmenimiz Abdulkadir Güngör'e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında  e Twinning Okulu olmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Ock

Üç ayların başlaması ile Konya'mizda kutlanan bir gelenek olan Şivlilik sevincini Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz de Öğretmenlerimizin katkılarıyla yaşadılar. Düşünen, organize eden velhasıl emeği geçen herkese teşekkür ederiz.