Ock

Kitap okuma yarışmasında dereceye giren 29 öğrencimiz ücretsiz olarak sinemaya götürüldü. Yarışmaya okuldaki öğrencilerimizin % 86 sı katılmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Kitap okuma yarışmasını organize eden Türkçe Öğretmenlerimiz Raziye ÇINAR ve  Salih Eken ile öğrencilerimizi sinemaya götüren Müdür Yardımcımız Derya Yaylalı'ya teşekkür ederiz.

Ock

#ÖgretmenYetistirmeveGelistirmeMüdürlüğü tarafından yürütülen #Birlikteİngilizce #EnglishTogether projesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 3. semineri okulumuzda yapılmıştır. Hizmetiçi semineri yürüten okulumuz İngilizce öğretmeni #FadimeÜstüner e ve Meram ilçesinden seminere katılan İngilizce öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

#ÖYGM

#KonyaİlMilliEgitimMüdürlüğü

Ock

Pansiyon binamızdaki Acil Çıkış Kapıları panik barlı olacak şekilde değiştirildi.

Ock

Pansiyon binamızdaki Banyo ve Lavaboların kapıları PVC kapılarla değiştirildi.

Ock

Öğrencilerimizin hepsi bizim için değerlidir. Her öğrenciye ihtiyacı olan eğitimin verildiği okul:Sare Özkaşıkcı Yatılı Bölge Ortaokulu

Ock

Projemizde velilerimizle birlikte okuduğumuz ikinci kitabın analizi de okulumuzda, Rehber Öğretmenimiz Zülal Gözütok eşliğinde yapılmıştır. Rehber Öğretmenimiz Zülal Gözütok'a ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Liseleri tanıtım gezisine Meram'ın Parlayan Yıldızı ve en güzel okullarından birisi olacak olan Nuri Pakdil Anadolu Lisesi ile devam ettik. Misafirperverliği için okul müdürü Mehmet Kuru ve müdür yardımcılarımıza teşekkür ederiz. Organizasyon için rehber öğretmenimiz Zülal Gözütok'a teşekkür ederiz.

Ara

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri tarafından öğrencilerimize stresle baş etme yöntemleri hakkında eğitim verilmiştir. Konu anlatımında soru sorularak öğrencilerden geri bildirim alınmıştır. Nefes egzersizleri ve progresif gevşeme egzersizleri öğrencilerle birlikte uygulanmıştır. Öğrencilerimize bu yöntemleri içeren broşür dağıtılmıştır.

Ara

Liseleri tanıtım gezisine Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nden başladık. Misafirperverliği için Okul Müdürü Hüseyin Kadir Balcı ve Rehber Öğretmen Miyase Erikci' ye teşekkür ederiz. Geziyi organize eden Rehber Öğretmenimiz Zülal Gözütok' a da teşekkür ederiz.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Zülal GÖZÜTOK tarafından öğrenci velilerimize yönelik olarak Aile Okulu Kursu açılmıştır. Kursa 13 velimiz aktif olarak katılmış ve belge almaya hak kazanmıştı. Kursta: Sosyal ve Duygusal Beceriler, Aile İçi İletişim Becerileri, Akran ilişkileri,Teknoloji bağımlılığı, Madde bağımlılığı, Ahlak Gelişimi, Sağlıklı Beslenme konularına yer verilmiştir. Rehber Öğretmenimiz Zülal GÖZÜTOK' a teşekkür ederiz. Kursa katılan velileri tebrik ederiz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün organize ettiği Öğretmenlerimizden oluşan Koro'nun sunduğu Türk Müziği Konserine Yatılı Öğrencilerimiz de katıldı. Öğrencilerimizi konsere götüren Müzik Öğretmenimiz Merve Veziroğlu ve İngilizce Öğretmenimiz Fadime Üstüner' e teşekkür ederiz. Bu güzel etkinlik için de konseri organize eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müze ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğretmenlerimiz ve tüm personellerimizle birlikte Öğretmenler Günümüzü kutladık. Çok güzel bir program oldu. Yemek ikramı için sponsorumuza teşekkür ederiz.

"Öğretmenler Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır" Mustafa Kemal ATATÜRK

"Yeryüzünün Öğretmeni Olabilmek İçin, Gökyüzünün Öğrencisi Olmak Lazım" Aliya İZZETBEGOVİÇ

Sözlerinin muhatabı kıymetli öğretmenlerimizin günlerini kutlarız. Milli ve manevi değerlerine bağlı nice öğrenciler yetiştirmeleri duasıyla...

Okulumuzda yapılan törenden bazı kareler aşağıdadır.

Kas

Yatılı öğrencilerimizin tamamına toplamda 1.000' er liralık ayakkabı ve kıyafet hediye eden Hayirseverimiz Emine hanıma teşekkür ederiz. Rabbim hayrını kabul etsin. Kazancını bereketlendirsin.

Kas

Öğretmenlerimiz, personellerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz ve bunların yakınlarının katkılarıyla Afrika'ya 2. su kuyusu açılması için müracaatımızı yaptık. Toplanan para bir kuyudan 800 lira fazla olduğu için bir başka kuyuya da hepimiz ortak olduk. Okulumuz adına iki kuyu ve ikide ortak olmak üzere 4 su kuyumuz oldu. Geçen yıl Çad' ta kuyu açılmıştı. Bu yıl Nijer'de açılacak inşallah. Az veya çok demeden 1 lira dahi olsa yardım eden herkeseteşekkür ederiz. Allah hayrını kabul etsin. Kuyunun açılış videosu ve beratı gelince tekrar paylaşım yapılacaktır.