Ock

Okulumuz, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında  e Twinning Okulu olmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Ock

Üç ayların başlaması ile Konya'mizda kutlanan bir gelenek olan Şivlilik sevincini Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz de Öğretmenlerimizin katkılarıyla yaşadılar. Düşünen, organize eden velhasıl emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği Okulumuz Müzik Öğretmeni  Merve Veziroğlu ve  ilçemizdeki Öğretmenlerden oluşan Öğretmenler Korosunun icra ettiği Cumhuriyet'in 100. Yılı temalı Konsere gittiler. Çok güzel bir program oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Fen Bilimleri dersinde hava direnci konusunu öğrencilerimiz etkinlikler yaparak eğlenceli ve akılda kalıcı bir şekilde öğrendiler. Fen Bilimleri Öğretmenimiz Abdulkadir Güngör'ü tebrik ederiz.

Etkinlik videosu için tıklayınız.

Ara

Fen Bilimleri dersinde Enerjinin korunumu konusunu öğrencilerimiz etkinlikler yaparak eğlenceli ve akılda kalıcı bir şekilde öğrendiler. Fen Bilimleri Öğretmenimiz Abdulkadir Güngör'ü tebrik ederiz.

Etkinlik videosu için tıklayınız.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimize Liseleri tanıtmaya  Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi ile devam ettik. İlgi ve alakaları için Okul Müdürü Mehmet Akif Ateşalp ve  Rehber Öğretmen Nedim DENİZLİ'ye teşekkür ederiz.

Ara

Eğitim Koçu Emre Gökçe 8. Sınıf öğrencilerimize LGS ye hazırlık konusunda öğrencilerimizle söyleşi yaptı. Velilerimize yönelik semineri de programına almıştır. Bu güzel ve faydalı söyleşi için Emre Gökçe hocama teşekkür ederiz.

Ara

Okullarımızın bütün dertleri ile ilgilenen, her türlü desteği esirgemeyen Meram Belediyemize ve tüm ekiplerine teşekkür ederiz.

Ara

LGS'ye girecek öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarının artması, stres atmaları amacıyla Sinemada "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmine götürüldü. Bu güzel etkinlik için 8/C sınıf Öğretmeni Raziye Çınar'a teşekkür ederiz.

Kas

En güzel Öğretmenler Günü Programı için, panolar ve ikramlar için başta Abdulkadir hocam ve  Zülal hocam olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin tamamına, personellerimize ve misafirlerimize memurumuz Bayram UVAT tarafından "Lokma Tatlısı" ikram edilmiştir. Memurumuz Bayram UVAT'a teşekkür ediyoruz Allah ikramlarını kabul eylesin.

Kas

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası" münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenlenmiştir. Ülkemizin kurucusu büyük önder Atatürk'ün hayatı, ilke ve inkılaplarını anlatan yazı,şiir ve marş gibi etkinliklerle okulumuz öğrencileri tarafından icra edilmiştir. Programda emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Ahmet Murat EREN ve Matematik öğretmenimiz Hakan DURAK'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 8-c sınıfı öğrencisi Osman Baki Arslan Klasik Yay Okçuluk turnuvasında U15 kategorisinde Konya 3. sü olmuştur. Öğrencimizi, ona emek veren bilgehane eğitim kurumlarını ve antrenörlerini tebrik ederiz.

Ekm

Liseleri tanıtım programına mahallemizin ve İlimizin parlayan yıldızı ,her geçen gün kalitesini ve başarısını artıran, yarışmalardaki dereceleri ve etkinlikleri ile öne çıkan Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile devam ettik. Aşk ve şevk ile çalışan ve bu heyecanını Okul tanıtımında da bize hissettiren azimli ve gayretli Okul Müdürümüz Hüseyin Kadir Balcı'ya teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100.Yılı anısına Pansiyonumuzun bahçesine Hatıra Ormanı oluşturuldu. Fidanlar dikildi. Etkinliğe Meram İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Koca, Şube Müdürümüz Sayın Ayşe Kalay, Eğitim Birsen İl Yönetim Kurulu' ndan Sayın Ömer Faruk Balkı Müdürümüz ve Okul Müdürleri katıldılar. Alanın hazırlığı ve fidanların dikiminde emeği geçen personellerimize, öğrencilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.