KONYA / MERAM - Sare Özkaşıkcı Yatılı Bölge Ortaokulu

Ara

Sinemaya gitmeyen çocuk kalmasın projesi kapsamında 110 öğrencimizi ulaşım,sinema,patlamış mısır ve su dahil herşey ücretsiz olarak sinemaya götürdük. Sinemada Masal Şatosu: Sihirli Davet filmi izlendi. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Sinema şirketine ve ulaşım için Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.

Ara

Pansiyonda kalan öğrencilerimizi Hz. Mevlana'nın eserinden çevrilerek perdeye uyarlanan UYAN! adlı Tiyatro oyununa götürdük.

Tiyatro ücretini karşılayan ve pansiyonumuzda büyüyen hayırseverimiz Fatma GÜLER'e, ulaşımı sağlayan Büyükşehir Belediyemize ve Recep ÖNALAN'a, Belletici öğretmenlerimiz Müzeyyen KÜÇÜKDEMİRCİ ve Rayife TANTEKİN'e öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ara

Yatılı öğrencilerimizin haftasonunu güzel geçirmeleri ve eğlenmeleri için sirke götürdük. Bu program için Bravo Uluslarararası Sirk Grubuna, ulaşımımızı sağlayan Aşkan Mahalle Muhtarımız Sayın Hamdi DEMİR'e ve Büyükşehir Belediyemize, Belletici öğretmenlerimiz Özgül ÖNALAN'a ve Hasibe AKIN'a teşekkür ederzi.

Ara

Sıvaları kabaran ve atan, taban tahtası çürüyen spor salonumuzda tadilat yapıldı.

Bu kapsamda aşağıdaki işler yapılmıştır:

Kabaran sıvalar kazındı ve yeniden sıva yapıldı

İç dış boya yapıldı.

Çürüyen taban tahtaları söküldü, zemine şap beton atıldı ve üzerine laminant parke döşendi.

Programlar için salona sahne yapıldı.

Salonun içine manzara resmi çizildi.

Tretuvar yapıldı.

Oluklar değişti, yağmur için tavana saçaklar yapıldı.

Pencere altlarına mermer yapıldı.

Büyük bir özveri ile salonumuzun içine manzara resmi çizen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Özgül

ÖNALAN'a, her işimizde bize destek olan eşi Recep ÖNALAN' a, salonumuzun tadilatında destek olan

Meram Belediyesi'ne ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ekm

Hayırsever bir iş adamımız tarafından pansiyonumuzda kalan kız öğrencilerimize kıyafet yardımı yapılmıştır. Allah hayrını kabul etsin öğrencilerimizin yaşadığı mutluluk kazancının bereketlenmesine vesile olsun.

Ekm

Pansiyon binamızın çok amaçlı salonunda bulunan eskimiş kanepelerimizin yerine bir velimiz tarafından koltuk takımı alınmıştır. Velimize teşekkür ederiz. Allah hayrını kabul etsin, kazancını bereketlendirsin İnşaallah.

Eyl

Okul giriş-çıkış kapısı önüne Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yaya geçidi çizgileri yapılmıştır. Ayrıca bahçedeki çöp kovası eksikleri tamamlandı eskiler yenilendi. Okul girişine "Okul Geçidi" tabelası takıldı. Okul bahçesinde bina temeline zarar veren su birikintisi oluşan bölge asfaltlandı ve kanalizasyon bağlantıları temzilendi.Yapmış oldukları çalışmalarından dolayı Meram Belediyesine ve Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz. Herşey öğrencilerimizin daha nezih ortamlarda eğitim-öğretim görmeleri için.

OKUL TABELASI DEĞİŞTİ
Rengi solan ve yönetmelik gereği yenilenmesi zorunlu olan okul tabelası yenilendi.

METAL AKSAMLAR BOYANDI

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün ekipleri tarafından Bayrak direği, Kale direkleri, Basketbol Potaları, Voleybol Direkleri, balkon sundurması ve kamelya boyandı. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü' ne ve ekiplerine teşekkür ederiz...

OKULUMUZU EĞİTİME HAZIRLAMAK İÇİN YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR

1-Kamera sistemine 4 yeni kamera ilave edildi. Arızalar giderildi.
2- Lavabolar ve bahçedeki çeşmelerin eksikleri tamamlandı, bakımları yapıldı.
3- Kalorifer Kazanının Bakımı yapıldı
4-Telefon Santrali tamir ettirildi.
5- Kapıların bozulan menteşeleri değiştirildi
6-PVC kapı ve pencerelerin bakım ve onarımları yapıldı
7- Mescid ve sınıflardaki halılar ileperdeler yıkandı
8- Kantinin arkası, merdiven boşluğu, binanın çeşitli yerlerinde bulunan sıva kalkan bölgeler sıvandı ve boyandı.
9-Kantinin dışı ve metal aksamları boyandı.