KERMES İÇİN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Okul veli işbirliğini artırmak, öğrencilerimiz için farklı bir etkinlik olması amacıyla Okul Aile Birliği Yönetim kurulumuzun teklifi ile bugün Okulumuzda ilk kermesimizi yaptık. Öğrencilerimiz çok eğlendiler ve çok uygun fiyata çeşitli yiyecekler yeme imkanı buldular.

Kermeste 100 TL ve üzeri alışveriş yapan öğrenciler arasından kura ile belirlenen 6/B sınıfından  öğrencimiz Serpil Sena Topkafa'ya bisiklet hediye edilmiştir.

Başta kermesimizi organize eden Müdür Yardımcımız Derya Yaylalı ve Sınıf Rehber Öğretmeni arkadaşlarımız olmak üzere Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerine, destek veren tüm velilerimize, kermeste aktif olarak görev alan velilerimize, personellerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğimizi artıracak nice etkinlikler yapmak dileğiyle herkese çok teşekkürler....

25-04-202425-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 14:40 - Görüntülenme: 72