AĞAÇLAR KESİLMESİN KAYNAKLAR İSRAF EDİLMESİN

Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrencilerimiz

2020-2021 Eğitim Öğretim yılını 18 Haziran Cuma günü bitiriyoruz.

*İsrafı önlemek,

*Çevreye karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek

*Okulmuza maddi katkı sunmak amacıyla çevreye duyarlı örnek etkinliklerimize bir yenisini eklemek istiyoruz. Öğrencilerimizin kullandığı kitap ve defterlerimizi bir poşet içinde Okulumuza bırakmanız halinde onları geri dönüşüme kazandıracağız. Böylece seneye kullanacağımız defter ve kitapların basımı için gerekli onlarca ağacın kesilmesini önleyecegiz.

Okul olarak hedefimiz 2 ton kitap ve defteri geri dönüşüme kazandırmak. Bunun için yapmamız gereken ders kitapları, çalışma kitapları ile defterlerimizi sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek  bir poşet içinde Okulumuza getirerek teslim etmek.

Unutmayalım kağıt çöp değildir. 1 ton kağıdı geri dönüşüme kazandırdığımızda 17 yetişkin ağacı kesilmekten kurtaracağız.

NOT: Evde atık durumunda bulunan tüm kağıt ürünlerini getirebilirsiniz.

Yayın: 18.06.2021 - Güncelleme: 18.06.2021 00:48 - Görüntülenme: 299